Sunday, 12 August 2012

~INI SEJARAH KITA ( ISK)~


     Assalamualaikum..note2 yang sempat Farah tulis semasa daurah ISK. Daurah pertama yang Farah join setelah kenal usrah.. :)  Finally setelah penat naqibah pujuk pegi sebelum tu. Maklumla mula-mula tu Farah memang liat nak pergi daurah sebab tak nampak lagi kepentingan di situ. Teruk2.. Tapi alhamdulillah akhirnya Allah telah buka pintu hati Farah dan kira terpilih untuk join daurah ni pada 19 Februari 2011..
   Just main points only! Kalau tak faham,tanya kat naqibah masing-masing ok ataupun kawan-kawan. Benda ini sangat perlu kita tahu.. Kat universiti masing-masing,if ada yang belum join usrah,u better ask seniors and try to join ok? Tak rugi pun.. Insya Allah.. Yang penting niat ikhlas nak cari redha Allah. :)











  p/s : kena recap balik semua note2 daurah..dah berkarat suda! nota kat atas tak jelas,insya Allah ada masa Farah try taip bagi clear sikit. :) 

No comments:

Post a Comment